keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Brittiläinen sivusto kirjoittaa Annasta...

Brittiläinen Scandipop sivusto on kirjoittanut Annasta, hänen uudesta levystään ja tietenkin Vinegarista, sillä se julkaistaan Briteissä ensi kuussa. Olen suomentanut jutun teille, suomennos on tosi karkeaa ja virheitä voi todennäköisesti olla. :---D

"On toinenkin Skandinavian kullanmuru, joka toimitetaan Iso-Britanniaan myöhemmin tänä vuonna...

... tälläkertaa on Anna Abreun vuoro tulla näille rannikoille siinä toivossa, että iso ostava väestö rakastuu häneen, tai vähintään hänen lauluunsa. Me olemme kirjoittaneet Annasta aika paljon täällä aiemmin. Äskettäin hänen uusi singlensä Suomessa, Music Everywhere on tosiaan tehnyt meistä hyvin iloisia. Se on hänen ensimmäinen laulunsa hänen kolmannelta albumiltaan, Just A Pret-ty Face? :lta mistä olemme kuulleet, että se on kokonaisuudessaan klubialbumi. Ensimmäisenä kirjoitimme Annasta myöhään viime vuonna, milloin Vinegar, pääsingle hänen toiselta albumiltaan Now :lta ilmestyi. Me rakastuimme Vinegariin heti - se on syyskuun esque pop-kappale, joka maksaa kunniaa Kylien "Fever"ille.

Ja se on Vinegar, joka on valittu ensimmäiseksi singleksi Isoon-Britanniaan! Se on saanut uuden, raikkaan miksauksen, Buzz Junkien ansiosta, josta me itseasiassa pidämme enemmän kuin alkuperäisestä. Se on päässyt eroon 'Cant Get Out You Out Of My Heart' -toistoista, mitkä ovat korvattu piano riffeillä! Siinä on paljon enemmän energiaa nyt ja se kuulostaa tanssibiisiltä omasta takaa, eikä klubimiksatulta popkappaleelta. Me soitimme sitä viimeiltaisessa BWO Scandipopin livekeikalla ja se kuulosti vielä paremmalta klubikaiuttimilla. Se on myös saanut uuden videokäsittelyn, joka menee The Box -televisiokanavalle perjantaina tällä viikolla. Me lataamme sen tänne, kun se menee verkossa. Ja single itsessään julkaistaan yhdeksäs marraskuuta.

Levy-yhtiön takana on Upside Records, mikä on yhteistyössä Sonyn kanssa. Olemme erityisen innostuneita Upside Recordsin panostuksesta, koska me ehdottomasti rakastamme heidän toimintamalliaan... ( pälätystä levy-yhtiöistä ja niiden toimintatavoista )

Lisäksi, jos Upsidella on hyvä maku nähdä jotakin upeaa Anna Abreussa, silloin me voimme odottaa näkevämme, mitä muuta he tuovat esiin tulevaisuudessa..."